Op de helft

En dan is het opeens zover, na 7 weken zenuwen of het hartje wel klopt. Na 12 weken angst of je wel gegroeid bent. Na 14 weken spanning wat word jij eigenlijk tot 20 weken hoe groot ben je nu en is alles in orde.
Het genieten is officieel begonnen, fantastisch! Tevens is het ook aftellen geblazen. Nog 19 weken en dan ben jij er. Dan lig jij hier in je box, wippertje, op mijn borst bij papa op de borst. 19 weken duren lang! Maar eigenlijk is het nog zo kort.
Je kamertje wordt nu klaar gemaakt. Het plafond wordt blauw geschilderd, de muren worden grijs behangen.
EN SNEL EEN BEETJE! WANT MAMA HEEFT NU AL LAST VAN NESTELDRANG.

Wat is dat in godsnaam voor oer gevoel? Grote God! Ik? Die totaal niet van wassen, opruimen, stofzuigen en afstoffen houd wil nu als een bezetene alles schoonmaken. Maar net niet genoeg om het hele huis onder handen te nemen. Nee jou kamertje DIE moet gedaan worden, en je kleertjes moeten gewassen worden en WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Ik kan je nu alvast vertellen binkie dat jou papa niet de snelste of de beste klusser is van de wereld. Maargoed als je lang zeurt dan doet hij het wel hoor! En nu moet hij wel de deadline is november 2014! Want dan komt namelijk ook je kinderwagen binnen.

Fijn we zitten in ieder geval op de helft van deze zwangerschap! Heerlijk. Met 14 weken wisten we al dat jij een jongen zou worden! Bewijs????

Hier is hij dan het bewijs! Fantastisch je bent een jongen. En ja mama moest hier eventjes aan wennen. Want ik een jongens mama? Terwijl ik altijd naar rokjes, jurkjes en schattige strikjes keek? WRONG!!!! Hoe schattiger, stoerder en cooler! Hoe beter.
Bij de 20 weken echo werd even goed bevestigd dat jij een jongen was, je kon er niet om heen zeg maar. (En ik weet dat je me over 14-15 jaar vervloekt als je dit leest, dit is niet stoer!)
Maar goed het bewijs dat Drs. Elvin Papa (ja zo heet hij echt!) het helemaal bij het juiste eind had is er!
Mama’s knulletje!

Nog 19 weken te gaan…. zucht!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s